فرهنگی هنری

مهد سینمای ایران،امروز فقط یک سینما دارد.

رئیس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی آبادان گفت: تنها سینمای آبادان جوابگوی نیاز فرهنگی این شهرستان نیست.
نوروز منصوری در گفتگو با فارس در آبادان اظهار داشت: در دنیای امروزی سینما و فیلم روز به روز نقش قاطع‌تر و ارزنده‌تری را در خدمت به جامعه و بالا بردن سطح فرهنگ و اطلاعات مردم ایفا می‌کند.
وی خاطرنشان کرد: این هنر به عنوان دروازه‌ای برای صدور فرهنگ ملل و اقوام مختلف، نقش تعیین کننده‌ای در سرنوشت کشورها دارد.
رئیس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی آبادان افزود: اهمیت و نقش سینماها به حدی است که در دنیای متمدن امروزی این مکان‌ها به عنوان یکی از شاخص‌های ارزیابی توسعه خدمات فرهنگی و رشد جامعه به‌شمار می‌آیند.
وی ادامه داد: در شهرستان آبادان که متأسفانه امکانات و وسایل تفریحات مفید و سالم بسیار محدود است، سینما تنها وسیله تفریح صحیح و ارزان است که تمام مردم به ویژه طبقات کم درآمد می‌توانند از آن استفاده کنند.
منصوری تصریح کرد: به‌دلیل مرزی بودن شهرستان آبادان لزوم استفاده بهینه از سینما و تمامی امکانات فرهنگی برای مقابله با تهاجم دشمنان از اهمیت بالاتری برخوردار است.
وی در ادامه گفت: اینکه سینماها باید احیا شوند، شکی نیست زیرا سینما عرصه گویای حوزه فرهنگ است و سرمایه‌گذاری در بخش فرهنگی نیاز مبرم و اساسی است.
رئیس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی آبادان اضافه کرد: اکثر قریب به‌اتفاق صاحبان سینماها به‌منظور تغییر کاربری سینماها به تجاری به این اداره مراجعه می‌کنند، به ‌همین دلیل به‌نظر می‌رسد با واگذاری سینماها به بخش خصوصی، به‌دلیل نبود درآمد متناسب با سرمایه‌گذاری، سرمایه‌گذاران رغبت کمتری برای سرمایه‌گذاری در این بخش نشان خواهند داد.
وی اظهار داشت: تنها سینمای آبادان با ظرفیت ۹۰۰ نفر، جوابگوی نیاز‌های فرهنگی این شهرستان نیست و باید تمهیدات لازم در این زمینه اندیشیده شود.
منصوری خاطرنشان کرد: یکی از پیشنهادات ما به هیئت دولت احیا و راه‌اندازی سینما در محدوده شهر به‌شکلی که جوابگوی نیاز فرهنگی شهر باشد، بود.
وی افزود: باید شرایطی فراهم شود تا صاحبان این‌گونه مؤسسات بدون بیم از ورشکستگی و از بین رفتن سرمایه خود به این خدمت فرهنگی ادامه دهند.
رئیس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی آبادان تصریح کرد: رونق بخشیدن به سینماها به بسیج تمام نیروها و امکانات نیاز دارد و لازم است تمام ارگان‌های فرهنگی برای بهسازی سینماها اهتمام جدی داشته باشند.
وی در ادامه گفت: اختصاص اعتبارات ویژه عمرانی به حوزه هنری برای بازسازی سینماها، البته نباید نقش مثبت دولت را برای بازسازی سینماها نادیده گرفت، چرا که دولت در سال‌های اخیر تصمیمات جدی برای بازسازی سینماها گرفته است.
منصوری در پایان اظهار داشت: تبدیل کردن سینماها به مراکز فرهنگی تا مردم علاوه بر تفریح، نیاز فرهنگی خود را نیز در این مراکز تامین کنند، می‌تواند به رونق اقتصادی سینماها کمک شایانی داشته باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.

دکمه بازگشت به بالا