دسته‌بندی نشده

برترین نمایش های عروسکی استان خوزستان معرفی شدند.

برترین نمایش‌های عروسکی استان خوزستان در پانزدهمین جشنواره منطقه‌ای نمایش عروسکی کشور در بیرجند شرکت کردند.
نمايش‌هاي «تولد یک پروانه» به کارگردانی مریم فهیم‌پور از اهواز، «اگر باران ببارد» به کارگردانی زهرا شوشتری از ملاثانی، «کدو قلقله زن» به کارگردانی احترام مسرور از بهبهان و «یک فرصت طلایی» به کارگردانی شهناز مبینی از اهواز چهار نمایش عروسکی برتر کانون پرورش فکری استان خوزستان هستند که از ۴ تا ۶ تیر ۱۳۹۲ در شهرستان بیرجند با دیگر نمایش‌های عروسکی شرکت کننده در این جشنواره به رقابت خواهند پرداخت.
مراسم افتتاحیه این جشنواره صبح ۴ تیر ۹۲ در سالن سینما بهمن بیرجند برگزار می‌شود و در آن ۱۷ گروه نمایشی از استان‌های آذربایجان شرقی، خوزستان، چهارمحال بختیاری، قم، مازندران، قزوین و خراسان جنوبی حضور دارند.
همچنین در این جشنواره منطقه‌ای سه گروه نمایش از استان آذربایجان‌شرقی، چهار گروه استان خوزستان، چهار گروه استان چهارمحال بختیاری، یک گروه استان قزوین، ۲ گروه استان مازندران، یک گروه استان قم و ۲ گروه از استان خراسان‌جنوبی طی روزهای ۴ تا ۶ تیر ۹۲ با یکدیگر به رقابت می‌پردازند.
داوری این جشنواره در ۲ بخش اعضا و مربیان بر عهده کارشناس مجرب تئاتر کانون و کارگردانان حرفه‌ای نمایش‌ عروسکی گذاشته شده است. در حالی که فرآیند محوری فعالیت نمایش و انجام آن در قالب گروه، استفاده از دکورها و عروسک‌های خلاق از ملاک‌های داوری خواهد بود.
گفتنی است از مجموع نمایش‌های اجرا شده ۲ گروه در بخش اعضا و یک گروه در بخش مربیان به مرحله کشوری معرفی می‌شوند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش جفنگ استفاده می‌کند. درباره چگونگی پردازش داده‌های دیدگاه خود بیشتر بدانید.

دکمه بازگشت به بالا