بهداشتی و درمانی

ایجاد بازارچه فروش مرغ زنده از ابتدا اشتباه بود!

رئیس اداره دامپزشکی آبادان بر لزوم برخورد جدی با فروشندگان دوره‌گرد مرغ‌های زنده در سطح شهر تاکید کرد.

مهدی آقالر امروز اظهار کرد: مرغ‌های زنده‌ای که در سطح شهر به فروش می‌رسند مورد تایید این اداره نیست.

وی با بیان اینکه امتناع کشتارگاه‌های طیور از پذیرش این مرغ‌ها دلیل عرضه ارزان قیمت آنها است، تصریح کرد: از آنجایی که این مرغ‌ها به دلیل تزریق آنتی بیوتیک و منع کشتار به طور غیرمجاز روانه بازار می‌شوند لذا شهروندان باید نسبت به بیماری‌های خطرناک مشترک میان انسان و طیور از جمله آنفلونزا پرندگان هوشیار باشند چرا که این نوع بیماری‌ها به طور قطع سلامت جامعه را به مخاطره می‌اندازد.

رئیس اداره دامپزشکی آبادان بار دیگر با تاکید بر لزوم برخورد جدی با فروشندگان مرغ‌های زنده تصریح کرد: با توجه به وظیفه‌ای که در قبال سلامت مردم بر عهده داریم به ناچار در چندین مرحله فروشندگان دوره‌گرد مرغ زنده را به دادگستری معرفی کردیم.

وی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به بازارچه مرغ زنده فروشی واقع در خیابان یک احمدآباد که متعلق به شهرداری آبادان است، گفت: از شهرداری می‌خواهم که فکری به حال این بازارچه کند، عرضه مرغ زنده مطابق قانون ۳۸۸ مجازات اسلامی، «خلاف» محسوب می‌شود.

رئیس اداره دامپزشکی آبادان با بیان اینکه راه اندازی این بازارچه از ابتدا اشتباه بوده است، افزود: نمی‌توانیم سلامت جامعه را فدای اشتغال ۸۰ نفری که در این مکان مرغ زنده می‌فروشند، کنیم.

آقالر در پایان خواستار پاسخگویی شهرداری در این زمینه شد و اظهار کرد: روز اول، پنج یا ۶ مرغ فروش در این بازار بود اما امروز به دلیل تصمیم غلط شهرداری این آمار به حدود ۸۰ نفر بالغ شده است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش جفنگ استفاده می‌کند. درباره چگونگی پردازش داده‌های دیدگاه خود بیشتر بدانید.

دکمه بازگشت به بالا