ورزشی

نفت آبادان پدیدهء لیگ دوازدهم فوتبال کشور.

سعید حلافی معتقد است نفت آبادان یکی از بهترین تیم‌ها و پدیده لیگ دوازدهم خواهد شد.
هافبک تیم فوتبال صنعت نفت آبادان در گفت‌وگو با خبرنگار بخش ورزشی ایسنا در خوزستان اظهارکرد: ملوان امسال تیم خوبی را بسته و از تماشاگران خوبی نیز برخوردار است ولی اگر ما مقابل آن‌ها مانند پرسپولیس بازی کنیم، می‌توانیم نتیجه لازم را کسب کنیم البته اگر با بدشانسی مواجه نشویم.
وی با بیان این‌که تیم‌مان آماده و اسکلت تیمی فصل گذشته‌ حفظ شده است، عنوان‌کرد: باید با یکدیگر بیشتر هماهنگ شویم. تیم‌مان جوان است و بیشتر بازیکنان ثابت و ذخیره آن ۲۰ و ۲۱ ساله هستند.
بازیکن شماره ۱۰ نفت آبادان افزود: تاکنون بازیکنان جوان تیم عملکرد خوبی داشته‌اند و امیدوارم بازیکنان باتجربه‌تر به آن‌ها کمک کنند تا در ادامه لیگ بتوانیم چند پدیده را به فوتبال ایران معرفی کنیم.
وی خاطرنشان‌کرد: اگر بازیکنان تیم‌مان در خط حمله و هافبک با یکدیگر بیشتر هماهنگ شوند و مشکل گل‌زنی تیم نیز حل شود، با این تیمی که امسال بسته‌ایم، امید به کسب سهمیه آسیایی داریم.
حلافی ادامه‌داد: اگر بازیکنان‌مان در ادامه رقابت‌ها به همین صورت با انگیزه کار کنند، می‌توانیم در انتهای مسابقات در جایگاه اول تا هفتم قرار بگیریم زیرا تیم ما خوب فوتبال بازی می‌کند.
وی با اشاره به این مطلب که کاستا به بازیکنان جوان اعتقاد دارد، گفت: او مربی خوبی است و به بازیکنان بسیاری فرصت بازی داد. کاستا کاری به اسم‌ها ندارد بلکه هر بازیکنی که خوب تمرین کند را در ترکیب قرار می‌دهد.
این بازیکن تیم فوتبال نفت آبادان با بیان این‌که تیم ما امسال پدیده رقابت‌های لیگ برتر خواهد شد، اظهارکرد: البته با انجام یکی دو بازی، چیزی مشخص نمی‌شود؛ ما باید پنج، شش مسابقه برگزار کنیم تا به انسجام تیمی و هماهنگی لازم برسیم و آن موقع بتوانیم نتیجه بگیریم.
وی در ادامه به دیدار تیمش مقابل پرسپولیس تهران در هفته اول مسابقات لیگ برتر اشاره کرد و گفت: به نظرم بدترین نتیجه برای نفت آبادان مقابل این تیم، تساوی بود. همه معتقدند که تیم‌ ما در این دیدار بسیار خوب بازی کرد ولی موقعیت‌های‌مان تبدیل به گل نشد. ما می‌توانستیم با نتیجه ۲ بر صفر این تیم را شکست دهیم.
حلافی افزود:‌ پرسپولیس در نیمه اول اصلا حمله‌ای نداشت و توپ‌شان به ۱۸ قدم ما هم نیامد ولی در نیمه دوم با آمدن کریمی و کاظمیان، کمی به سمت جلو حرکت کرده و بر اثر یک غافل‌گیری، دروازه ما را باز کردند.
وی درباره تماشاگران این تیم گفت: اولین بار بود که می‌دیدم تماشاگران با این‌که بازی را واگذار کرده بودیم، ما را تشویق ‌کردند. از آن‌ها تشکر می‌کنم و امیدوارم با کسب نتیجه لازم در بازی‌های آینده، زحمات آن‌ها را جبران کنیم.
به گزارش ایسنا، تیم صنعت نفت آبادان در چارچوب رقابت‌های لیگ برتر فوتبال کشور روز چهارشنبه (چهارم مردادماه) میهمان ملوان است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش جفنگ استفاده می‌کند. درباره چگونگی پردازش داده‌های دیدگاه خود بیشتر بدانید.

دکمه بازگشت به بالا