ورزشی

نفت آبادان به مصاف آرد گلستان رفت.

سرمربی تیم صنعت نفت نوین آبادان گفت: تیم‌های بالای جدول حریفان آسانی به شمار نمی‌روند و نباید آن‌ها را دست کم گرفت.
بهنام سراج پیش از دیدار تیمش با آرد گلستان در چارچوب رقابت‌های لیگ دسته ۲ باشگاه‌های کشور عنوان کرد:‌ تیم ما برای عقب نماندن از دیگر رقیبان خود به کسب سه امتیاز این دیدار نیازمند است. در بالای جدول اختلاف امتیازات بسیار نزدیک است و ما باید حداکثر امتیازات را در بازی‌های آینده به خود اختصاص دهیم تا بتوانیم خود را به عنوان یکی از ۲ تیم بالای جدول معرفی کنیم.
وی در خصوص بازیکنان غایب تیمش در این دیدار عنوان کرد:‌ تیم ما در این دیدار تنها محسن رضایی را به دلیل محرومیت در اختیار ندارد اما سایر بازیکنان، آماده این دیدار هستند.
سراج در خصوص تیم آرد گلستان گفت: این تیم بیشتر دیدارهای خود را با شکست پشت سرگذاشته و کارنامه ضعیفی دارد اما نباید از این تیم‌ غافل شد. چنین تیم‌هایی که چیزی برای از دست دادن ندارند بعضی مواقع حریفان قدری برای تیم‌های بالای جدول محسوب می‌شوند.
سرمربی تیم صنعت نفت‌نوین آبادان با اشاره به این‌که تیم صنعت نفت نوین آبادان در این دیدار از امتیاز میزبانی برخوردار است، خاطرنشان کرد:‌ بازیکنان ما با آمادگی کامل برابر حریف خود به میدان میروند .
دیدار تیم‌های صنعت نفت نوین آبادان و آرد گلستان امروز یک‌شنبه به میزبانی نماینده آبادان برگزار می‌شود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش جفنگ استفاده می‌کند. درباره چگونگی پردازش داده‌های دیدگاه خود بیشتر بدانید.

دکمه بازگشت به بالا