اجتماعیفرهنگی هنری

یک اثر تاریخی دیگر در آبادان در حال نابودیست!!!

مالک خانه بچاری‌های آبادان هشدار دادکه در صورت عدم اقدام سازمان میراث فرهنگی خوزستان در تعیین تکلیف این خانه آن را تخریب خواهد کرد.
عبدالامیر حاجی دیوان بچاری در گفت‌وگو با ایسنا بیان کرد:‌ از هم اکنون وکیل حقوقی من پی‌گیر حل مشکل خانه بچاری‌های آبادان و تعیین تکلیف آن است. من مایل‌ام علاوه بر گفت‌وگوهای شفاهی ابلاغی رسمی از سوی مرجع قضایی در این خصوص برای رسیدگی داشته باشم.
وی افزود: سازمان میراث فرهنگی استان بدون اطلاع مالک خانه بچاری‌ها را در فهرست آثار ملی کشور به ثبت رسانده و باید تکلیف آن را مشخص و مشکل ما را حل کند؛ یعنی یا آن را خریداری کند و یا در غیر این صورت آن را از فهرست آثار ملی کشور خارج سازد.
او خاطرنشان کرد:‌ در صورتی که سازمان میراث فرهنگی علاقه‌مند به حفظ این خانه و معتقد به تاریخی و ارزشمند بودن آن است می‌تواند با خرید خانه بچاری‌ها آن جا را حفظ کند و یا این که کس دیگری را با هماهنگی خود متولی خرید این خانه کند. در غیر این صورت و در صورت بی‌اهمیت جلوه دادن این خانه در نتیجه عدم رسیدگی به آن از سوی این سازمان مجبور به فسخ ثبت ملی اثر و در نهایت به علت فرسودگی ناچار به تخریب آن هستم.
حاجی دیوان بچاری توضیح داد:‌ خانه بچاری‌ها به علت فرسودگی به شدت آسیب دیده و خطر ریزش آن وجود دارد. هم چنین بخشی از سقف ایوان این خانه ریزش کرده و خراب شده است.

یک دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش جفنگ استفاده می‌کند. درباره چگونگی پردازش داده‌های دیدگاه خود بیشتر بدانید.

دکمه بازگشت به بالا