نویسنده کتاب “دا” گفت: این کتاب حاصل انتقال حس قشنگی بود که از خرمشهر و وقایع آن سرزمین در دوران هشت سال دفاع مقدس دریافت کرده بودم.
سیده اعظم حسینی در آیین نقد و بررسی کتاب “دا” افزود: هفت سال زمان برای انجام اقدامات لازم در زمینه جمع آوری اطلاعات، مصاحبه ها و پژوهش برای نگارش و چاپ کتاب دا صورت گرفته است.
وی گفت: کتاب “دا” که براساس خاطرات “سیده زهرا حسینی” نوشته شده حاصل مصاحبه های متعدد، پژوهش جدی و انجام سفرهای تحقیقاتی بود که این عوامل در کنار هم باعث موفقیت کتاب در معرفی گوشه ای از افتخارات ملت ایران در دوران دفاع مقدس شد.
حسینی با اشاره به انجام مصاحبه های تخصصی برای نگارش کتاب “دا” در طول شش سال افزود: برخی اشکالات موجود در این کتاب از جمله در برخی اسامی ذکر شده، در چاپهای بعدی کتاب تصحیح خواهد شد.
وی بیان کرد: وجود برخی جزییات در کتاب “دا” از جمله توصیف فضا و شخصیتها به دلیل انجام مصاحبه همراه با هدفگذاری و به صورت تخصصی و نیز حافظه خوب سیده زهرا حسینی بوده است.
او گفت: در تدوین و نگارش کتاب “دا” سعی شده نوع بیان راوی خاطرات نیز حفظ شود.
نویسنده “دا” مهمترین مولفه موفقیت این کتاب را نوع بیان راوی خاطرات دانست و ادامه داد: در دفتر ادبیات و هنر مقاومت و پایداری بر اساس ماهیت و ذات خاطرات در راستای ثبت آنها اقدام می شود.
وی با بیان اینکه نباید در “دا” توقف کنیم و باید در زمینه ادبیات پایداری همواره در راستای ارایه آثار فاخر تلاش کنیم عنوان کرد: کتاب خاطرات “ماهرخ باستان” از پرستاران دوران دفاع مقدس در خرمشهر توسط دفتر ادبیات مقاومت و پایداری منتشر می شود.
حسینی گفت: انجام مصاحبه های لازم برای نگارش و تالیف کتاب خاطرات خانم باستان از سال ۱۳۸۳ در دفتر ادبیات مقاومت و پایداری آغاز شده است.
مدیرکل اداره حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس کرمان نیز در این نشست “کتاب دا” را قطره ای از اقیانوس دوران دفاع مقدس عنوان و بیان کرد: اگر بخواهیم در اقیانوس بیکران دفاع مقدس غوطه ور شویم آنچه تاکنون وجود دارد یک ظرف کوچک است.
سرهنگ محمدمهدی ابوالحسنی با اشاره به سخنان رهبری درباره این موضوع که “دوران دفاع مقدس قله ظرفیتهای انسانی مردم این سرزمین خدایی است” افزود: کتاب دا حاصل حرکت در مسیر تاکید رهبری بر ثبت وقایع خرمشهر است.
وی گفت: با اقدامات و تلاشهای بیشماری که در رابطه با بیان حقایق و واقعیتهای دفاع مقدس انجام شده اما هنوز حق مطلب درمورد این دوران پرافتخار ادا نشده است.
او افزود: خرمشهر هزاران مدافع داشت که سیده زهرا حسینی یکی از آنها است و خرمشهر تکه کوچکی از پازل دفاع مقدس است.
وی اظهار داشت: “کتاب دا” به یکصدمین چاپ خود نزدیک می شود که این اقبال نشانگر ظرفیتهای موجود در دوران دفاع مقدس و لزوم توجه به ادبیات پایداری است.
او افزود: رزمندگان کرمانی در دوران دفاع مقدس همیشه خط شکن بوده اند گرچه کیلومترها با خرمشهر فاصله داشته اند و در شان هر یک از آنها می توان یک کتاب نوشت.
همچنین طی این مراسم سه نفر از کارشناسان حوزه ادبیات پایداری و ادبیات نمایشی به بیان دیدگاهها و نظرات خود پرداختند.
“کتاب دا” که در سال ۸۷ چاپ شده، خاطرات سیده زهرا حسینی از روزهای آغازین جنگ و روزهای حمله ارتش بعثی عراق به خرمشهر و مقاومتهای مردمی در این شهر را روایت می کند.
راوی در آن روزها ۱۷ سال سن داشت لذا شاید اهمیت این کتاب در آن باشد که وقایع جنگ برای اولین بار از زاویه دید یک دختر نوجوان روایت شده است.
کتاب دا و ناگفته های دفاع مقدس.
درباره نویسنده
مطالب مشابه
پر طرفدار
تبلیغات
موضوعات
- آموزشی (۳)
- اخبار آبادان (۷۵۶)
- اجتماعی (۲۳۹)
- بهداشتی و درمانی (۳۳)
- سیاسی (۲۵)
- عمرانی (۱۲۷)
- عمومی (۵۹)
- فرهنگی هنری (۱۱۰)
- قضایی، امنیتی و انتظامی (۲۱)
- کشاورزی و اقتصادی (۳۸)
- نظامی (۳)
- ورزشی (۲۱۹)
- اماکن و محلات (۱۱)
- تماس با مدیریت سایت (۱)
- حوادث (۱۱)
- درباره من (۱)
- دستهبندی نشده (۴۳۷)
- عکس های آبادان (۵)
- مصاحبه و معرفی چهره ها (۱۵)
- مقالات و مطالب (۱۶)
- منطقهء آزاد اروند (۴)