عمرانی

شبکه برق شهری آبادان فقط با تامین اعتبار قابل اصلاح است.

محمد سعید انصاری امروز در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در آبادان اظهار کرد: مردم آبادان سختی‌های بسیاری را در طول سالیان جنگ تحمیلی متحمل شده و امروز باید به حداقل امکانات رفاهی چون آب آشامیدنی سالم، اشتغالزایی مؤثر و شبکه برق مناسب برخوردار باشند.
وی افزود: با این وجود آبادان همچنان درگیر مسائل و مشکلات ریز و درشتی است که با گذشت بیش از ۲۰ سال از جنگ تحمیلی یا در غفلت مانده و یا نقصان و مشکلات آنها به خوبی رفع و حل نشده است.
نماینده مردم آبادان در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه امسال تابستان خوبی از لحاظ تأمین برق برای شهروندان نیست، گفت: وضعیت برق شهر و روستای این منطقه برای تابستان امسال مطلوب و مناسب نبوده و عمده‌ترین مشکل در این زمینه، عدم تأمین اعتبارات است.
وی با بیان اینکه اصلاح شبکه برق این منطقه با اعتبارات تزریقی حداقلی امکان‌پذیر نیست، خاطرنشان کرد: چون خوزستان یکی از استان‌های گرمسیر و مهم در مصرف برق است باید با تأمین اعتبارات ملی و مکفی، شبکه برق مناطق مختلف آن به‌ویژه آبادان اصلاح شود.
انصاری همچنین عنوان کرد: امیدواریم در این راستا مسئولان بیش از پیش تمهیدات لازم را اتخاذ کنند تا به‌زودی شاهد رفاه حال ساکنان شهر و روستای این منطقه باشیم.
وی با بیان اینکه هوای آبادان در تابستان به ۶۰ درجه نیز می‌رسد، اظهار کرد: با این روند در صورت کم و زیاد شدن برق و یا قطعی آن، گرمای هوا غیرقابل تصور و تحمل است به علاوه اینکه ماه مبارک رمضان نیز در پیش‌رو است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش جفنگ استفاده می‌کند. درباره چگونگی پردازش داده‌های دیدگاه خود بیشتر بدانید.

دکمه بازگشت به بالا