عمرانی

کشتارگاه آبادان منتقل می‌شود

رئیس شورای اسلامی شهر آبادان از انتقال کشتارگاه این شهر به‌منظور رعایت الزامات بهداشتی این منطقه خبر داد.

حمید حنظل عیدانی اظهار کرد: در حال حاضر جزیره شادمانی آبادان در حال تبدیل به یک جزیره گردشگری است و با توجه به نزدیکی کشتارگاه به این جزیره، فضای فعلی کشتارگاه آبادان مناسب نیست.

وی با بیان اینکه کشتارگاه آبادان آلودگی‌های محیطی ایجاد کرده است، افزود: کشتارگاه آبادان در مرکز شهر قرار دارد و به همین دلیل در جلسه اخیر شورای اسلامی شهر آبادان مقرر شد در این مورد کار مطالعاتی صورت بگیرد.

رئیس شورای اسلامی شهر آبادان در ادامه به سازمان منطقه آزاد اروند اشاره کرد و گفت: امید است با همراهی و همفکری این سازمان، فضای مطلوبی برای انتقال کشتارگاه آبادان داشته باشیم و آن منطقه را از وضعیتی که در حال حاضر وجود دارد نجات دهیم.

حنظل عیدانی تأکید کرد: با برنامه‌هایی که شورای اسلامی شهر آبادان برای کشتارگاه آبادان در نظر گرفته است انتظار است مباحث بهداشتی اطراف کشتارگاه آبادان مطلوب‌تر شود و همچنین فضای گردشگری که در حال شکل‌گیری است با وجود چنین کشتارگاهی، تحت تأثیر شرایط آن قرار نگیرد تا فضای بهتری ایجاد شود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش جفنگ استفاده می‌کند. درباره چگونگی پردازش داده‌های دیدگاه خود بیشتر بدانید.

دکمه بازگشت به بالا