دسته‌بندی نشده

دورقی رئیس هیئت تیراندازی با کمان آبادان شد.

رئیس اداره ورزش و جوانان آبادان گفت: عارف دورقی به عنوان رئیس جدید هیئت تیراندازی با کمان آبادان منصوب شد.
غلامرضا خنفری اظهار کرد: با توجه به نیازهای برخی از رشته‌ها به داشتن روسأیی که زمان و توانایی کافی برای مدیریت این هیئت‌ها را داشته باشند تغییراتی را در این حوزه‌ها اعمال کردیم.
وی با اشاره به هیئت‌هایی که به تازگی تغییرات در آنها اعمال شده اضافه کرد: هیئت تیر و کمان، اسکیت و شنا هیئت‌هایی هستند که با صدور احکام جداگانه‌ای روسأی جدید خود را شناختند.
رئیس اداره ورزش و جوانان آبادان ضمن تقدیر از کسانی که پیش از این در هیئت‌های ذکر شده فعالیت می‌کردند، افزود: پس از رایزنی‌های بسیار برای تقویت بیش از پیش این رشته ورزشی، عارف دورقی به عنوان رئیس هیئت تیراندازی با کمان آبادان انتخاب شد.
وی در همین خصوص خاطرنشان کرد: با توجه به شناختی که از دورقی داشتم مطمئن هستم که این رشته اصیل و مفرح می‌تواند جایگاه مناسب و پویای خود در آبادان را پیدا کند.
خنفری از دیگر تغییرات ایجاد شده در هیئت‌های ورزشی آبادان تصریح کرد: مهدی سلیمانی به عنوان رئیس جدید هیئت اسکیت و علی میاحی نیز به عنوان رئیس هیئت شنای آبادان فعالیت خود را آغاز کردند.
وی در پایان اضافه کرد: امیدوار هستیم که با تغییرات ایجاد شده شرایط را برای بهبود شرایط ورزش آبادان فراهم کنیم.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش جفنگ استفاده می‌کند. درباره چگونگی پردازش داده‌های دیدگاه خود بیشتر بدانید.

دکمه بازگشت به بالا