دبیر هیات کشتی آبادان گفت: با این امکانات اندک از کشتی آبادان نباید انتظار معجزه داشت.
“حمید کوراوند” افزود: کشتی، ورزش پهلوانی و ورزش اول کشور بوده و توجه به آن توجه به فرهنگ اصیل ایران است.
دبیر هیات کشتی آبادان اظهار داشت: در شهرستان آبادان، جوانان ورزش دوست زیادی به این رشه علاقه دارند اما امکانات این شهر در این زمینه در حد صفر است.
کوراوند ادامه داد: روزی در این شهر کشتی گیران بزرگی حضور داشتند که در مسابقات جهانی هم مدال کسب کردند اما اکنون به واسطه نبود امکانات، کشتی آبادان دیگر آن رونق گذشته را ندارد.
وی گفت: شهرستان آبادان در کشتی استعدادهای زیادی دارد که اگر امکانات در اختیار آنها قرار داده شود آینده خوبی در انتظار کشتی این شهر خواهد بود.
دبیر هیات کشتی آبادان اظهار داشت: در زمان حاضر ورزشکاران آبادانی نه تنها از بابت فعالیت خود هیچگونه درآمدی ندارند بلکه پرداخت اجاره بهای اماکن ورزشی و هزینه های سالن های تمرین را نیز از جیب خود پرداخت می کنند.
کوراوند افزود: از مسوولان شهری آبادان به ویژه سه نماینده مردم این شهرستان در مجلس انتظار داریم به ورزش کشتی آبادان توجه بیشتری داشته باشند.