‘عبدالرضا دیدار’ در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: این طرح به منظور تردد آسان ساکنان منطقه ، انتقال مطلوب آب انهار مناطق دو و سه شهرداری آبادان اجرا می شود.
وی گفت : با تخلیه نی زارها ازانهار و بهسازی آنها ، آب کشاورزی برای انتقال به اراضی و نخلستان ها بهترانجام می شود.
وی افزود: شهرداری آبادان با انتخاب دو پیمانکار طرح نیزدایی را از مناطق دو و سه شهری را شروع کرده است.
مهندس ‘مهرداد حلوایی مشاور زیست محیطی شهرداری آبادان نیز گفت: دربرخی از مناطق آبادان به دلیل وجود آبهای سطحی و نبود سیستم دفع فاضلاب بهینه با رشد بیرویه نیهایی از جنس ‘لوی’ و خانواده ‘فراگ میتیس’ رو به رو است.
وی اضافه کرد: خصوصیت این نیها در ریشههای هیزمدار آنهاست که در زمان رشد هر ریشه، بندی جداگانه دارد و هر بند به یک نی جدید تبدیل شده و این خصوصیت باعث افزایش بیش از معمول نیهای ‘لوی’ میشود.
وی روش نی زدایی را استفاده از علفکشهای مخصوص و کاربردی برای از بین بردن این گونه گیاهی و نیز خشک کردن آب های سطحی جاری با روش نخاله ریزی عنوان کرد .
مهندس حلوایی افزود: عمل خشک کردن آبهای سطحی جاری با روش نخالهریزی با هدف همسطح کردن خیابانها از دیگر اقدامات شهرداری آبادان در مبارزه با رشد نیهای ‘لوی’ است.
وی از اداره آب و فاضلاب آبادان خواست تا با ایجاد سیستم دفع فاضلاب در نقاطی از شهر که با معضل پخش خروجی فاضلاب خانگی به محیط رو به رو هستند ، برای جلوگیری از رشد بی رویه نی زارها کمک کنند.