دسته‌بندی نشده

دو و نیم میلیون خوزستانی ضریح امام حسین(ع) را زیارت نمودند.

رئیس کانون مداحان و شاعران آیینی خوزستان گفت: حدود ۲ میلیون و ۵۰۰ هزار نفر از مردم ولایتمدار خوزستان ضریح حضرت امام حسین (ع) را زیارت کردند.
سید مجید ضاتوفیق در گفت‌و‌گو با خبرنگار فارس در مصلای مهدیه اهواز محل استقرار کاروان حامل ضریح اباعبدالله الحسین (ع) اظهار داشت: این حضور حماسی نشان از عشق و ارادت مردم خوزستان به اهل بیت عصمت و طهارت (ع) دارد.
وی با بیان اینکه حضور پر شور و خروش مردم اهواز بی‌نظیر بود اضافه کرد: اهالی شهرهای مختلف خوزستان از جمله ایذه، امیدیه، باغملک، رامهرمز، بهبهان، هفتکل، حمیدیه، رامشیر، آبادان، شوشتر، شادگان و مسجدسلیمان که پس از اطلاع از حضور کاروان سفینةالنجاة در شهرستان اهواز رهسپار این شهر شدند نیز شکوه خاصی به این مراسم داده بود.
رئیس کانون مداحان و شاعران آیینی خوزستان ادامه داد: تا کنون ۲ میلیون و ۵۰۰ هزار نفر از مردم ولایت مدار خوزستان ضریح حضرت امام حسین (ع) را زیارت کردند و این روند همچنان ادامه دارد.
وی اظهار داشت: این ضریح امشب به سمت کوت عبدالله می‌رود تا شب را مهمان اهالی این منطقه ولایت‌مدار و عرب نشین باشد که در این منطقه هم تعداد زیادی از خوزستانی به زیارت ضریح نور می‌آیند.
قرار است فردا ساعت۷ صبح کاروان سفینة النجاه به سمت آبادان حرکت کند و در نخستین ایستگاه پس از اهواز، در محل دارخوین زیارتگاه عاشقان آن حضرت از شادگان و روستاهای اطراف خواهد بود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش جفنگ استفاده می‌کند. درباره چگونگی پردازش داده‌های دیدگاه خود بیشتر بدانید.

دکمه بازگشت به بالا