دسته‌بندی نشده

حجاج آبادانی، 23 آبان در فرودگاه آبادان هستند.

علی حکمت امروز در گفت‌وگو با خبرنگار اجتماعی فارس در آبادان، اظهار کرد: حجاج آبادانی صبح روز 23 آبان ماه در قالب یک کاروان 200 نفر وارد فرودگاه بین‌المللی اهواز می‌شوند.
وی افزود: پروازهای بازگشت حجاج آبادانی بعد از انجام مناسک حج و زیارت در سرزمین وحی روز 23 آبان به همراه دیگر کاروان‌های حجاج خوزستانی از فرودگاه جده و مدینه به سمت اهواز انجام می‌شود.
مدیر کاروان حجاج آبادان ادامه داد: هواپیمای کاروان 200 نفره حجاج آبادانی ساعت هشت صبح روز 23 آبان ماه با یک فروند هواپیمای بوئینگ 747 متعلق به شرکت هواپیمایی جمهوری اسلامی ایران از مدینه منوره وارد فرودگاه اهواز می‌شود.
وی با اشاره به زائران سرزمین وحی بیان داشت: همه 200 زائر آبادانی در صحت و سلامت کامل مناسک حج را به جای آورده و خود را برای ورود به کشور آماده می‌کنند.
حکمت در خصوص اعزام دیگر کاروان‌های زیارتی به سرزمین عربستان گفت: کاروان‌های زائران آبادانی حج عمره بعد از ماه صفر و برای انجام مناسک حج عمره از شهرستان عازم سرزمین وحی می‌شود.
مدیر کاروان حجاج آبادان در پایان افزود: چهار کاروان 130 نفر بعد از ماه صفر و در قالب هزار و 500 زائر زن و مرد آبادانی برای انجام مناسک حج عمره وارد مکه مکرمه و مدینه منوره می‌شوند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش جفنگ استفاده می‌کند. درباره چگونگی پردازش داده‌های دیدگاه خود بیشتر بدانید.

دکمه بازگشت به بالا