دسته‌بندی نشده

خرمشهر، امروز سه شنبه تعطیل است.

عبدالله حسینی امروز در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در خرمشهر اظهار کرد: فردا به‌مناسبت ورود ضریح مرقد مطهر اباعبدالله‌الحسین(ع) به شهرستان، تمام اداره‌ها و مدارس جز مراکز درمانی، انتظامی و بانک‌ها تعطیل است.
وی افزود: با توجه به اینکه استقبال از ضریح مطهر بسیار زیاد است و حرکت آن از شهری به شهر دیگر با کندی صورت می‌گیرد اما با پیش‌بینی‌های صورت گرفته این مهمان ارزشمند باید تا فردا وارد شهرستان خرمشهر شود.
فرماندار خرمشهر عنوان کرد: سیل عظیم جمعیت هم‌اکنون در آبادان همراه کاروان سفینةالنجاة است و لحظه به لحظه شاهد پررنگ‌تر شدن این گردهمایی عظیم هستیم.
وی در ادامه گفت‌وگو با خبرنگار فارس بیان کرد: امروز بسیاری از خرمشهری‌ها نیز به آبادان عزیمت کرده و تا فردا همچنان همراه کاروان سفینة‌النجاة هستند.
حسینی در پایان اظهار کرد: تعطیلی اداره و مدارس این شهرستان در راستای رفاه حال شهروندان برای زیارت هر چه بهتر و مطلوب‌تر ضریح مطهر است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش جفنگ استفاده می‌کند. درباره چگونگی پردازش داده‌های دیدگاه خود بیشتر بدانید.

دکمه بازگشت به بالا