عمرانی

بالاخره آبادان هم صاحب پارک ساحلی شد.

محمودرضا شیرازی امروز در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در آبادان اظهار کرد: پارک روبه‌روی بازار مرکزی آبادان، نخستین پارک ساحلی شهرمان بوده که پیش از این از مکان آن برای پارکینگ استفاده می‌شد.
وی افزود: این ایده در روزهای پایانی سال ۹۰ مطرح شد که مجوز پارکینگ آن را لغو کرده و آن را تبدیل به فضای سبز و پارک برای استفاده شهروندان و مسافران کنیم.
شیرازی تصریح کرد: در این راستا شهرداری بدون اخذ پیمانکار به‌ صورت امانی نقشه آن را طراحی کرده و حدود سه هزار متر مربع آن را وارد کار کرد.
وی با بیان اینکه این پارک چشم‌انداز بسیار زیبایی به اروندرود دارد، گفت: شهرداری منطقه یک، برای بالا بردن ضریب ایمنی این پارک، نرده‌ها و پله‌های دسترسی پارک را ایجاد کرده است.
این مقام مسئول با بیان اینکه اعتبار این پروژه از محل اعتبارات جاری شهرداری تأمین شده، افزود: در کنار این پارک، بازی پلی‌اتیلن برای کودکان نصب و سرویس‌های بهداشتی آن همراه با نمازخانه و حمام به تفکیک زن و مرد در حال احداث است.
وی در پایان در خصوص نامگذاری جزیی‌تر این پارک اظهار کرد: به ‌زودی نام این مکان را مزین به اسامی شهدای جنگ تحمیلی می‌کنیم.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش جفنگ استفاده می‌کند. درباره چگونگی پردازش داده‌های دیدگاه خود بیشتر بدانید.

دکمه بازگشت به بالا