امام جمعه جدید آبادان از چوئبده و اروندکنار صبح امروز به صورت سرزده بازدید کرد.
به گزارش فارس از آبادان، حجتالاسلام و المسلمین دکتر عبدالله محمدی اصفهانی صبح امروز در نخستین بازدید خود از مناطق مختلف شهرستان آبادان از نزدیک وضعیت شهرهای اروندکنار و چوئبده را جویا شد.
امام جمعه جدید آبادان با حضور در حوزه علمیه اروندکنار و همچنین دیدار با امام جمعه این شهر با روند فعالیت این حوزه آشنا شد.
در این دیدار حجتالاسلام و المسلمین محمدی اصفهانی در این دیدار در خصوص تحقق تدابیر مقام معظم رهبری و تقویت آن در منطقه با روحانیون حاضر در این جلسه تبادل نظر کرد.
وی با اشاره به نقش مهم حوزه علمیه و نیاز فعالیت جدیتر و علمیتر در بخش علوم دینی منطقه اظهار داشت: با توجه به جایگاه معنوی و مذهبی شهر شهرستان آبادان باید گامهای خوبی برای تقویت و احیای چهره معنوی این شهر برداشته شود.
محمدی اصفهانی همچنین در ادامه بازدید خود از اروندکنار با تعدادی از کشاورزان، جوانان و صیادان این منطقه دیدار کرد و با روند زندگی و خواستههای آنها از مسئولان اجرایی آشنا شد.
امام جمعه آبادان ضمن اطلاع از وضعیت مشکلات مردم این منطقه قول پیگیری و مساعدت برای حل مشکلات این شهر را داد.
حجتالاسلام محمدی اصفهانی در ادامه با حضور در بندر چوئبده با امام جمعه و روحانیون این بخش نیز دیدار کرد.
در این دیدار نیز امام جدید آبادان از کمبودها و مشکلات این بندر اطلاع پیدا کرد.
وی حضور خود در اروندکنار و چوئبده را به منظور آشنایی میدانی از وضعیت مناطق پیرامونی آبادان و اطلاع از وضعیت معیشت مردم و همچنین فعالیتهای فرهنگی، دینی و اقتصادی منطقه عنوان کرد.
امام جمعه آبادان در این دیدار خواستار تلاش بیش از پیش مسئولان برای رفع کمبودها و مشکلات بخش چوئبده شد.
وی ابرازامیدواری کرد با همکاری و مشارکت مردم و مسئولان شاهد رفع کمبودها و مشکلات این منطقه مستعد در آیندهای نزدیک بود.