این سایت هیچگونه وابستگی حزبی ویا فعالیت سیاسی نداشته و صرفا"در جهت اطلاع رسانی شفاف واعتلای فرهنگی و آبادانی شهر آبادان فعالیت مینماید

اخبار آبادان: تشدید برخورد با قاچاق سوخت در آبادان

« روند بازسازی نخیلات خوزستان مناسب نیست | صفحه اصلی | انتقاد نمایندهء مردم آبادان از وزیر نیرو »

تشدید برخورد با قاچاق سوخت در آبادان

فرمانده نیروی انتظامی شهرستان آبادان از تشدید برخورد با پدیدهء قاچاق سوخت در منطقه خبر داد.
علیرضا متین راد در گفتگو با فارس اعلام کرد:با افزایش توان نیروها و همچنین امکانات و هماهنگی های قضایی،به شدت با این پدیده برخورد خواهد شد.متین راد تصریح کرد:در این راستا و در دور جدید این مبارزه ، با همهء خودروهای سبک و سنگین که دارای باک اضافی باشند برخورد خواهد شد.
ایشان اضافه نمودند:همهء اتوبوس ها و مینی بوس های مسافربری در مبداء و قبل از حرکت بازرسی خواهند شد و در صورت مشاهده باک اضافی، با آنان برخورد قانونی خواهد گردید.
وی عوامل موثر در کاهش قاچاق سوخت را لو رفتن شگردهای قاچاق سوخت از سوی دستگیر شدگان،دستیابی مامورین به محل اختفاء و جاسازی سوخت قاچاق،افزایش توان رزمی و نیروی انسانی و امکانات در نوارهای مرزی و محورهای قاچاق،افزایش هزینهء جرم از سوی مقامات قضایی و اقدامات اطلاعاتی و عملیاتی گسترده در خصوص شناسایی عوامل عوامل قاچاق منطقه و تبلیغات روانی از سوی رسانه های جمعی بر شمرد.

به نقل از روزنامهء روزان مورخ 5/5/85

دنبالک

آدرس دنبالک برای این نوشته:
http://www.obodan.com/cgi-bin/mt/mt-tb.cgi/82

ارسال نظر

(اگر پیش از این نظری ارسال نکرده اید، موافقت دارنده سایت برای نمایش نظر شما لازم می باشد. تا آن زمان، نظر شما نمایش داده نمی‌شود. از صبر شما متشکریم.)