این سایت هیچگونه وابستگی حزبی ویا فعالیت سیاسی نداشته و صرفا"در جهت اطلاع رسانی شفاف واعتلای فرهنگی و آبادانی شهر آبادان فعالیت مینماید

اخبار آبادان: بخشودگی بدهی برق مردم آبادان و خرمشهر

« اداره کل نخیلات وزارت جهاد کشاورزی،به خوزستان منتقل می شود. | صفحه اصلی | نخستین سرمایه گذاری خارجی در منطقهء آزاد اروند،منعقد گردید »

بخشودگی بدهی برق مردم آبادان و خرمشهر

با توجه به سفر اخیر معاونت محترم وزیر نیرو و مدیر کل سازمان توانیر کشور به شهرهای آبادان و خرمشهر،از آنها خواسته شد تا کلیه بدهی های برق مردم شهرستانهای آبادان و خرمشهر،بخشیده شوند.
جواد سعدون زاده نمایندهء مردم آبادان در مجلس شورای اسلامی در گفتگو با ایسنای خوزستان گفت:مردم شهرهای آبادان و خرمشهر در طی 8 سال جنگ تحمیلی و دوران پس از آن متحمل خسارات فراوانی گردیده اند و برای کمک به آنها می بایستی تسهیلاتی در اختیار آنان قرار گیرد..
این نمایندهء مجلس شورای اسلامی افزود:با توجه به اینکه درصد بالایی از مردم آبادان و خرمشهر با انداختن کابل بر روی شبکه های برق شهری از برق غیر مجاز بهره می برند،از مسئولین امر خواسته شده تا واگذاری کنتور برق به شکل کاملا" مجانی و رایگان و بدون دریافت هیچگونه وجهی به این افراد صورت گیرد.

به نقل از روزنامهء عصر کارون مورخ 20/4/85

دنبالک

آدرس دنبالک برای این نوشته:
http://www.obodan.com/cgi-bin/mt/mt-tb.cgi/77

ارسال نظر

(اگر پیش از این نظری ارسال نکرده اید، موافقت دارنده سایت برای نمایش نظر شما لازم می باشد. تا آن زمان، نظر شما نمایش داده نمی‌شود. از صبر شما متشکریم.)