آموزشی

افزایش رشته های نفت در دانشگاه آزاد اسلامی آبادان.

رئیس دانشگاه آزاد آبادان گفت: پرونده رشته‌های جدید و تخصصی صنعت نفت برای اخذ مجوز به منظور ورود به دانشگاه آزاد آبادان رهسپار تهران شد.
عبدالرضا عطاش امروز در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در آبادان اظهار کرد: در راستای تاکید مقام معظم رهبری بر بومی‌سازی رشته‌های مختلف برآن شدیم با پیگیری‌های مربوطه مجوز ورود مقاطع کاردانی و کارشناسی رشته‌های نفت را به دانشگاه آزاد آبادان دریافت کنیم.
وی افزود: توجه به جایگاه والای آبادان از قدیم الایام تا کنون در صنعت نفت و وجود پالایشگاه در منطقه آبادان از الزامات افزایش رشته‌های جدید نفتی به دانشگاه آزاد آبادان است.
رئیس دانشگاه آزاد آبادان ادامه داد: با هماهنگی‌های انجام شده بین پالایشگاه آبادان و دانشگاه آزاد و نظر به احداث پالایشگاه دوم در آبادان در آینده، در راستای طرح بومی سازی رشته‌های نفتی ، پرونده کسب مجوز این رشته‌ها به تهران فرستاده شد.
وی در خصوص عنوان درسی این رشته‌ها گفت: حفاری نفت و حفاری نقشه کشی نفت از جمله رشته‌های جدید نفتی دانشگاه آزاد آبادان است.
عطاش افزود: توسعه کمی و کیفی دانشگاه در رشته‌های مختلف از اهداف عمده در راستای ارتقای سطح علمی دانشگاه و ایجاد محیط آموزشی بالقوه برای دانشجویان دانشگاه آزاد واحد آبادان است.
وی در پایان گفت: امیدواریم دانشجویان از امکانات و زمینه‌های علمی که برایشان فراهم می‌شود استفاده لازم را داشته باشند و در راستای ارتقای علم و دانش خود هماهنگ با استانداردهای جهانی گام بردارند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

دکمه بازگشت به بالا